пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

     Здоров'я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Здоров'я – це стан життя і діяльності людини за умови відсутності хвороб, фізичних дефектів, психологічне, соціальне і духовне благополуччя.
З 1988 року 1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом.




    В бібліотеці  оформлено   виставку – застереження  «Скажемо  СНІДу  - НІ!»  та проведено  аукціон  думок  «Що  ти знаєш про СНІД»,     Захід розпочала   Колесникова Юлія Валентинівна ,  юрисконсульт  другої категорії відділу соціальної роботи   КЗ «Нижньосірогозький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді»,   яка розповіла    учням  9-го Б класу   про  поняття  " ВІЛ/СНІД" " та їх ознаками, сприяла вихованню почуття відповідальності за власну поведінку та ведення здорового способу життя, а також,толерантне ставлення до  ВІЛ-інфікованих  людей. Юлія  Валентинівна роздала дітям  пам’ятки   та  провела  анкетування   « Поговоримо  відверто» .






      Школярі отримали елементарні знання про СНІД, основні шляхи зараження цією хворобою та заходи щодо її профілактики. Для ефективного засвоєння почутого матеріалу, бібліотекарі підготували ще й тематичне повчальне відео  «Про СНІД  для  дітей»   з  обговоренням.

Немає коментарів:

Дописати коментар