вівторок, 12 вересня 2017 р.

Безкоштовні ліки від держави. Хто і за що їх отримає

      


 За ініціативи  редактора районної газети «Червоний промінь»  Віти Копенко в центральній районній бібліотеці  для людей похилого віку проведено  інформаційну годину « Безкоштовні ліки від держави».



      Завідувач  КЗ «Нижньосірогозька центральна районна аптека» Надія Іванівна  Широкова надала присутнім бібліотеки консультацію  по програмі «Доступні ліки».
    Хто має право отримати безкоштовні ліки, які ліки можна отримати безкоштовно або з незначною доплатою, чому саме ці категорії захворювань, чи може пацієнт отримати безкоштовні ліки без рецепта, де пацієнт може обміняти рецепт на ліки?.
   Для того, щоб взяти участь у програмі, треба звернутися до свого сімейного лікаря, отримати правильно виписаний рецепт та обміняти його на ліки безкоштовно або з незначною доплатою в аптеці з позначкою "Доступні ліки".



  Також окрім усної інформації, присутні отримали змогу продивитись короткометражні відео, ознайомитись з статтею в газеті «Червоний промінь» на цю ж саму тему. Ще було проведено анкетування для учасників заходу.






   В рамках програми, яка реалізує громадська організація «Інтерньюз Україна» учасники заходу отримали пам’ятні подарунки, а саме: ручки та блокноти із зображенням мультимедійних героїв – трійки українських козаків, які  є офіційним рекламним брендом урядової програми «Доступні ліки України»



Немає коментарів:

Дописати коментар