вівторок, 6 червня 2017 р.

Обласний фестиваль бібліотечних волонтерських бригад «KsVolonterFest-2017

   В перший день літа  дітвора святкує День захисту дітей. В цей день в актовій залі Херсонської музичної школи №1відбулися показові виступи та церемонія нагородження лауреатів обласного фестивалю бібліотечних волонтерських бригад «KsVolonterFest-2017. Сходинка п’ята» - підсумкового заходу реалізації п’ятирічної обласної бібліотечної акції «П’ять сходинок до успіху: увімкни бібліотеку!».
       До участі у Фестивалі була запрошена і наша волонтерська бригада Нижньосірогозької дитячої бібліотеки «Бібліознайки» у складі учнів 7-А класу: Альохіної Олени, Пилипець Єлизавети, Чичайкіної  Анастасії, Шутак Ілони. На протязі 5 років діяльність наших бібліотечних волонтерів багатогранна: організовували читання кращих творів української та зарубіжної дитячої літератури дошкільнятам і учням 1-4 класів, проводили  розважально - ігрові та конкурсні заходи, спрямовані на заохочення дітей до самостійного та родинного читання. 


   Продемонструвавши свої здібності на сцені, волонтерська бригада нагороджена дипломом Лауреата обласного фестивалю «KsVolonterFest-2017. Сходинка п’ята» за успішний виступ та змістовну роботу в акції на підтримку дитячого читання «П’ять сходинок до успіху: увімкни бібліотеку!»




  Колектив Нижньосірогозької районної бібліотеки для дітей отримав Подяку управління культури Херсонської облдержадміністрації за успіхи в організації бібліотечного волонтерського руху та підготовку змістовного, яскравого виступу волонтерської бригади за програмою обласного фестивалю.





   Також нам вручили сертифікат на отримання добірки книг для дітей сучасних письменників України від видавництва  та цінні подарунки.  Все це результат плідної роботи по реалізації п’ятирічної обласної бібліотечної акції «П’ять сходинок до успіху: увімкни бібліотеку!».

Немає коментарів:

Дописати коментар