суботу, 19 листопада 2016 р.

Конкурс майстрів художнього читання «Наша земля – Україна»

17 листопада 2016 року в Нижньосірогозькій центральній районній бібліотеці спільно з відділом освіти молоді та спорту та будинком творчості дітей та юнацтва було проведено районний етап щорічного обласного конкурсу майстрів художнього читання «Наша земля – Україна», головною метою якого є виявлення обдарованих, талановитих дітей, допомога учням осмислити красу художнього слова.
        У цьогорічному районному етапі участь взяли 59 переможців відбіркових шкільних етапів, із 13 загальноосвітніх навчальних закладів. Відповідно до положення конкурс проводився за трьома віковими категоріями: молодша (6-9 років), середня вікова категорія (10-13 років)  та старша вікова категорія (14-17 років).
          На початку конкурсу з вітальними словами та побажаннями до учасників звернулися головний спеціаліст відділу освіти молоді та спорту  райдержадміністрації  Наталія Анатолівна Мізюк та місцевий поет Микола Якович Дєєв.


           Виступи всіх без винятку учасників були яскравими, неповторними і кожен з них справив величезне враження на присутніх у залі глядачів та членів журі.
        За результатами конкурсу переможцями в молодшій віковій категорії стали: Жернова Настя  ( Верхньосірогозька ЗОШ  І місце ), Харченко Карина (Сірогозька ЗОШ  І місце), Чернишова Анжела (Сірогозька  ЗОШ  І місце )










      у середній віковій категорії:   Пірогова Крістіна ( Сірогозька ЗОШ І місце), Гурчик Вікторія (Першопокровська ЗОШ  І місце), Трутень Інна (Червонопартизанська ЗОШ  І місце), Удод Світлана (Вільненська ЗОШ  І місце) 






      у  старшій  віковій категорії :   Далікорій Діана (Нижньосірогозька  ЗОШ  І місце), Нестеренко Дарина (Сірогозька ЗОШ І місце) , Височин Артем (Червонопартизанська ЗОШ І місце), Харкевич Ізабела ( Дем’янівська ЗОШ І місце), Ахмедов Аліхан  (Вільненська ЗОШ  І місце)  .



 Переможців було нагороджено почесними грамотами да дипломами за участь.



Немає коментарів:

Дописати коментар