четвер, 16 червня 2016 р.

«Вивчаємо англійську»

  Мова – це один з основних засобів спілкування людей.  І  мабуть, однією з найпопулярніших  мов, якими спілкуються народи землі – це англійська.


 2016 рік  був оголошений президентом України - Роком англійської мови.  Англійська мова належить до  тих  мов, що має  найширший  словниковий  запас: Оксфордський  Словник Англійської  мови  нараховує  600 тисяч  слів. 
     

  Наша  дитяча  бібліотека  підтримує  Рік  англійської мови  в  Україні,  а саме -  з учнями  пришкільного оздоровчого табору «Козачата» проведено  урок «Ми вчимо англійську – вчимося граючись».  Під час  заходу бібліотечні волонтери  пограли  з дітьми в  цікаву і повчальну  гру  «Фрукти. Fruits»,   яка допомогла  дітям  вивчити назви плодів та фруктів англійською мовою.


    На захід була запрошена зарубіжна гостя  - Міс Клоунніто,  яка загадувала дітям англійські загадки, розважала і бешкетувала разом з ними. А артисти лялькового театру «Пролісок» продемонстрували користувачам бібліотеки  лялькову виставу на англійській мові «Колосок», яка визвала гучні оплески.



     Учні з цікавістю переглянули книжкову виставку «Вивчаємо англійську». 
Мета, яку перед собою ставили бібліотекарі,  була досягнута,  діти  зрозуміли, що англійська мова – це шанс!




  Так, це шанс на покращення життя і можливість знайти престижну роботу. Шанс на отримання освіти міжнародного стандарту. Шанс мати друзів по всьому світу і багато подорожувати. Шанс вийти за межі однієї країни, культури, мови. Так, це шанс змінити своє життя.





Немає коментарів:

Дописати коментар