понеділок, 6 червня 2016 р.

У казки на гостинах

   Чи любите ви казку? На це питання мабуть відповідь у кожного з нас однакова – «звичайно».
    Що як не казка з перших років життя знайомить нас з навколишнім світом?
Казка вчить добру і зневажає  зло; вчить любити та цінувати працю і засуджує лінь;навчає сміливості, любові до прекрасного; вчить вірити у дива.
  А чи справді це так, мали змогу переконатися присутні на грі-вікторині «У казки на гостинах» що відбулася у  бібліотеці  для дітей.  На цьому заході у нас побували учні шкільного табору загону «Барвінчата».


  Під час усього заходу  присутніх вітала  сучасна Ягуля - Бешкетуля ,яка запросила дітей до загадкового світу чарівних казок. Вона проводила з ними цікаві вікторини. Діти залюбки виконували пісні, емоційно декламували вірші, відгадували імена казкових героїв за змістом одержаних від них телеграм, а за чарівними предметами, які показувала Ягуля, вгадували назви казок, розгадували загадки. Захоплива мандрівка дивовижною країною казки принесла купу задоволення всім присутнім на святі. І в знак своєї прихильності та симпатії до Ягулі – Бешкетулі, діти пригостили її цукерками.

   

Це чудова нагода для популяризації серед дітей читання, зокрема казок, адже вони спочатку виховують, а вже потім розважають. У казки ми вчимося, як на світі по правді жити, тому що казка – це глибокий колодязь мудрості, який неможливо вичерпати, він завжди сповнений розуму, доброти.


Немає коментарів:

Дописати коментар