середу, 1 червня 2016 р.

Вирушаємо у профіквест рідним краєм!

  Проект для учнівської молоді "Обласний профіквест "В долонях степу і Дніпра". Започатковано під патронатом обласної державної адміністрації за ініціативи Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки та Херсонського обласного центру зайнятості.



     Цілі проекту: сприяння національно-патріотичному вихованню дітей старшого шкільного віку шляхом підвищення їх поінформованості про соціальний та економічний розвиток рідного краю, його природні ресурси, історичну та культурну спадщину; - привернення уваги молоді до одного з перспективних напрямків економічного розвитку області – туризму, в т.ч. зеленого, сільського та агротуризму;
- створення учасниками проекту інформаційного банку даних щодо туристичної привабливості області для подальшого його використання у всесвітній мережі Інтернет.

   Учням 7 та 8 класу Нижньосірогозької ЗОШ ( Євген Болотов, Микита Бородай, Яна Колесник, Анна Кравченко, Наталія Москаленко,Євгенія Пономаренко,Вікторія Тюшко, Вікторія  Черняк, Максим Шапоняк, Микита Шкарупа) випала нагода представляти Нижньосірогозький район у інноваційному проекті для учнівської молоді "Обласний профіквест "В долонях степу і Дніпра". 




23 травня кординатори проекту з учнями зустрілися для обговорення плану роботи команди «ТАВРОС» ,та склали  список  туристично-екскурсійного маршрути по району.  




Немає коментарів:

Дописати коментар