четвер, 30 червня 2016 р.

До 20-ї річниці Конституції України

      Конституція України – це не лише Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України.









    Працівники бібліотеки підготували  та  провели патріотичний  флеш-моб  «Молодь  за  мир»  до  20-ї річниці Конституції  України. Під  музику  молодь  в одязі національних кольорів під  пісню  «Перлина-Україна»  танцювали  на  площі перед районним  Будинком культури.  На  закінчення  учасники  флеш - мобу  розгорнули  національний  прапор, запустили  в повітря  білих  голубів -  символів  миру,  жовті  та  блакитні  кульки.


        В бібліотеці була розгорнута книжкова виставка-перегляд «Оберіг  нашої  держави», де читачам була запропонована правознавча, історично-довідкова та художня література.

      Виставка дає можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції.



     У  дитячому  віці неможливо знати детально всі закони. Але основне, що їх стосується, вони повинні знати. Годину   правового виховання «Маленьким  громадянам про  Конституцію  України» провели для користувачів  дитячої  бібліотеки. Працівники розповіли дітям про те, як «народжуються» закони,  пояснили, що Конституція надає дітям рівні права та не допускає жодного насилля над дитиною. 


Немає коментарів:

Дописати коментар