вівторок, 10 травня 2016 р.

«Людство завжди буде пам’ятати ту жінку, у якої ім’я –Мати»

  У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів – теплий весняний вітер приносить свято Матері. Мама, мамочка, матуся... Скільки ніжності, тепла і любові таїть це слово. Материнство... святе і прекрасне, оспіване поетами, увіковічене художниками на полотнах. Мама – основа всіх основ. Хай же вічно живуть наші матусі!!! 


  З нагоди святкування Міжнародного дня матері у районної дитячої книгозбірні проведено літературно-музичне свято «Людство завжди буде пам’ятати ту жінку, у якої  ім’я –Мати». В рамках заходу завідувач бібліотеки розповіла учням 4 класу про історію та традиції святкування Дня Матері в Україні та європейських країнах і презентувала тематичну викладку «Матусю, сонечко моє», закликавши любити своїх матерів, шанувати, пильнувати їх нині, поки вони поряд з нами.





  Крім цього, в ході спілкування з учасниками заходу провели  гру «Віночок слів для мами», де діти пригадали прислів’я про маму; та пограли в гру «Мамині руки дарують нам…» ,  також школярі переглянули слайд-презентації «Мамин день», «Найкраще слово у світі – мама», дитячий віде-окліп «Пісня про маму».

   Звичайно, цього дня не обійшлося без гарних віршів про найрідніших людей на світі – наших матусь. Діти декламували вірші.




  В кінці заходу учні з задоволенням  намалювали своїх мам і порівняли її з веснею ,сонечком, ластівкою… Захід закінчився на приємних нотах: «Українська мамо! З твого серця, з твоїх рук, твоїм розумом було зрощене не одвне покоління наших героїв. Сьогодні наш народ схиляє перед тобою голову і бажає тобі «Многії Літа»».




Немає коментарів:

Дописати коментар