четвер, 22 жовтня 2015 р.

Не поле перейти…

  21 жовтня в читальному залі центральної  бібліотеки  проведено  презентацію  нової книги  відомого  місцевого  поета  В. Кутіщева «Книга для  читання будь-якої години дня і ночі». 

  


 В цій книзі автор розповідає про історію нашого краю,  про чудеса сірогозщини, про родини Пестрецових, Воронцових, Жданових, Болсун, Бабенко, Поліщук,  Безухів, про Героя Радянського Союзу  Чепуріна Пилипа Федоровича, Героя України Шиліка Анатолія Вікторовича, а також про  Гончарову Галину, Авраменка Олега,  Ольгу Сизову,  про спортсмена Валерія Газаєва та багатьох інших.
  



    З цієї нагоди  до бібліотеки запросили заступника голови райдержадміністрації Полуекто О.М., голову селищної ради Грушка О.М.,  голову фермерського господарства  Василя Дудку, приватного підприємця Олександра Жиліна. Також були присутні ті, хто шанує творчість автора, його однодумці. Всі одностайно погодилися з тим, що Віктор Микитович залишив після себе достойний слід на рідній землі.




      На жаль, 03.09.2015 року обірвалося життя цієї чудової людини. Світла пам’ять про Віктора Микитовича Кутіщева – редактора, журналіста, поета назавжди залишиться в серцях шанувальників його письменницького таланту.









Немає коментарів:

Дописати коментар