четвер, 21 листопада 2013 р.

Про нові книги В.Кутіщева

Частим гостем і справжнім другом бібліотеки є місцевий автор, журналіст від Бога , колишній редактор районної газети «Червоний промінь» Віктор Кутіщев. Користувачі бібліотек району добре знайомі з багатьма його поетичними та прозовими збірками , які було презентовано та подаровано бібліотекам району.
А от 200-річчю заснування Нижніх Сірогоз  Віктор Микитович присвятив нову серію автобіографічних повістей «Чаклунка і внук її», видавши вже чотири книги. Мовою людських доль автор цікаво і зворушливо розповідає про окремі сторінки з історії нашого селища. Це результат спільної праці автора та земляків – сірогозців ,  працівників та  користувачів наших бібліотек ,які ділилися з ним  спогадами, думками про своє життя та їх односельців. Особливо зворушливо розповідає Віктор Микитович про дивовижний світ його власної бібліотеки-скарб сім’ї, яка налічує понад три тисячі томів. Перечитавши багато книжок, автор із захопленням закликає:
- А давайте-но і ми жадібно припадемо вустами до цього невичерпного джерела неохватної мудрості!
У книгах читаємо начебто про звичайне, буденне, але до Кутіщева В.М про це раніше ніхто не писав. А для читачів це дає змогу розкрити різні сторони життя минулого і сьогодення, пізнати більше цікавого про знайомих і незнайомих своїх  земляків та історичні цінності .
Книги презентовано в бібліотеках. Вони користуються попитом у наших користувачів, несуть у собі глибокий виховний потенціал, формують кращі людські якості.





Ми щиро вдячні авторові Кутіщеву В.М. за книги,які дають можливість нинішнім і прийдешнім покоління більше дізнатися про історію рідного краю та  людей, які її творять.

Немає коментарів:

Дописати коментар